Antalya – tărâmul  Ultra All Inclusive

Antalya ultra all inclusive

 

Daca îți dorești o vacanță în care toate serviciile să fie la superlativ, stațiunile din jurul Antalyei sunt alegerea perfectă. Am ales această destinație pentru a explora plăcerile All Inclusive-ului în vara anului 2015. Am degustat fiecare stațiune dintre cele enumerate mai jos, am stat la resorturi de 5 stele, dar contează foarte mult să știi care resort să îl alegi pentru o vacanță reușită.

O vacanță Ultra All Inclusive în Antalya este o alegere perfectă pentru familiile cu copii, deoarece aici se regăsește paradisul parcurilor acvatice, a mini cluburilor pentru copii, a mâncărurilor variante pentru bebeluși și copii. Dacă alegi această destinație, resort-urile grandioase de aici vin în întâmpinarea ta cu absolut tot : cazare, regim de masă all inclusive, băuturi locale și internaționale, magazine, restaurante, baruri, discoteci , terenuri de golf, alte terenuri sportive, mini cluburi pentru copii și adolescenți – toate în incinta unui singur resort- vii aici și nici nu trebuie să ieși din resort. De asemenea se pot practica o multitudine de sporturi acvatice precum: surfing, schi nautic, rafting, sailing, parasailing, scuba diving, ski jet, etc.

Delphin Imperial Resort Lara 2

Imagine Sialy Travel

Acest tip de sejur – Antalya all inclusive –  este o alegere bună pentru tinerii proaspăt căsătoriți dar și pentru cuplurile de orice vârstă.

Astfel un sejur în unul din resorturile stațiunilor din jurul Antalyei este alegerea răsfățului suprem, a luxului, a serviciilor ireproșabile, a mâncării delicioase – toate acestea la un raport calitate – preț foarte bun.

Te Interesează Destinația?

Poți să optezi pentru o excursie în Antalya, unde poți să faci shopping și să descoperi bazarele tradiționale turcești, sau să optezi pentru o excursie la Pamukkale. La Pamukkale (Castelul de bumbac), apele termale curg pe un platou de calcar și formează bazine terasate. Turiștii se pot scălda în bazinul Cleopatrei , unde se scălda și vestita regină. De asemenea sunt multe alte excursii opționale care se pot organiza de la resortul pe care îl alegi dacă ești doritor și de explorare, nu doar de relaxare.

Papillon Ayscha Resort & Spa, Belek 1

Imagine Sialy Travel

Stațiunile renumite din jurul Antalyei sunt:

Lara – Kundu –  este stațiunea cea mai aproape de aeroportul din Antalya – la 10 km de aeroportul din Antalya – este o stațiune plină de magazine și bazare, iar plajele sunt cu nisip fin.

Belek – este stațiunea cea mai luxoasă, perla Antalyei, – situată la 35 km de aeroportul din Antalya – aici se află cele mai luxoase resort-uri cu multa vegetație, terenuri de golf, plajele fiind cu nisip fin, auriu.

Side – situată la 65 km de aeroportul din Antalya – stațiunea are cele mai largi plaje cu nisip, resorturi luxoase, dar și o arhitectură impresionantă a părții vechi a orașului

Kemer – situată la 60 de km de aeroportul din Antalya – este diferită de restul stațiunilor, are unicitatea ei, deoarece este zona unde muntele întâlnește marea, peisajele fiind astfel deosebite, iar plajele sunt și cu pietricele, dar și cu nisip.

Alanya– situată la 125 km de aeroportul din Antalya – este cea mai sudică stațiune. Eu nu aș recomanda-o pentru familiile cu copii, ci mai degrabă pentru cuplurile tinere, este o stațiune care oferă cazare cu buget redus, este foarte animată atât ziua cât și noaptea. De asemenea plajele sunt cu nisip, dar intrarea în apă este destul de bruscă și nu este astfel potrivită pentru copii.

Mai jos poți să îți răsfeți privirile cu câteva delicii din All Inclusive-ul Antalyei:

Lara-Kundu

Aproape de aeroportul din Antalya

Belek

Perla Antalyei

Side

Cele mai largi plaje cu nisip

Kemer

Muntele întâlnește marea

Alaya

Cea mai sudică stațiune
Alina Zamfir

Alina Zamfir

General Manager

Dare to dream, dare to travel!
Nimic nu este mai frumos decât să visezi vacanțe minunate, dar eu te provoc să îți și îndeplinești acest vis!
Călătorind îți creezi experiențe inedite și poți gusta din plin adevărata fericire a vieții!

Oferte

OFERTE SPECIALE 2024 - ACUM E TIMPUL SĂ ÎȚI REZERVI VACANȚA MULT VISATĂ!

Vino să ceri o ofertă personalizată pentru vacanța ta pentru anul 2024 și să beneficiezi de reduceri speciale!